Hrvatska zajednica laringektomiranih
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Važno priopćenje članstvu i klubovima
15. 12. 2010.

Već smo obavijestili predsjednike klubova pismom o organiziranju tradicionalne proslave Sv. Blaža u Thalassotherapiji u Crikvenici.

Ista će se održati kao i uvijek od petka 4. veljače do nedjelje 6. veljače 2011. god. sa uobičajenim programom. U subotu poslije podne održat će se i redovita (Izvještajna) skupština HZL.

Nakon svečane večere u subotu 5. veljače biti će maskirani ples. Kako je kao i uvijek ograničen broj soba, pozivamo sve zainteresirane da nam jave približan broj sudionika, a klubovi i pojedinci mogu si i sami na recepciji Thalassotherapije rezervirati smještaj.

Za sudionike iz sjevernog dijela Hrvatske organiziramo besplatan prijevoz autobusom koji polazi ispred Klinike za tumore iz Zagreba u petak 04.02.2011. u 14 sati. Vraća se nedjelju nakon ručka! Za prijevoz se treba odmah prijaviti g. Zoranu Čeliković, organizatoru i vođi puta! Njemu također treba javiti i približan broj sudionika.

Očekujemo kao i uvijek delegaciju iz Slovenije i Njemačke!

povratak na vrh PDF Verzija za ispis
design: expositus