Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Važna obavijest klubovima
01. 06. 2016.

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u skladu sa planovima HZL i ove godine u mjesecu lipnju ponovno organizirati XI.intenzivni seminar nadomjesnog govora i psihoonkološke potpore od nedjelje 19.lipnja do subote 25.lipnja 2016.godine.

Program je uobičajen uz neke dopune, korisne svim članovima. Tijekom seminara omogućeno je korištenje inhalacijskih terapija, kao i hidroterapije, a za to je potrebno donijeti Uputnicu liječnika obiteljske medicine „D 1“ za Specijalistički orl pregled, koja će važiti i za po specijalistima preporučene inhalacijske , fizikalne i druge terapije.

Osim već poznatih vježbi nadomjesnog govora, koju će volonterski izvoditi naši iskusni logopedi po manjim grupama, predviđaju se i vježbe raznih vrsta na terenu. Domaćini će unatoč blagdana koji padaju u vrijeme seminara omogućiti odvijanje propisanih terapija. Planiramo i bogati društveni program, kao i izlet u okolicu. Molimo javiti se koordinatoru, glavnom tajniku HZL gosp. Zoranu Čelikoviću, kako bi imao pregled slobodnih soba i koordinirao prijave sa recepcijom Thalassotherapije.

Njegov broj mobitela (Novi broj !) je: 099 574 66 30. Obavještavamo i pozivamo predsjednike klubova (ili opunomoćenike) i delegate na Izvještajnu skupštinu HZL u utorak 21.06.u 17.00 sati. Cijene su praktički iste kao za prošlogodišnji seminar!

Uz pozdrave predsjednik HZL
Miloš Manestar, prim.dr.med.

U Zagrebu, 31.svibnja 2016.god.

povratak na vrh PDF Verzija za ispis
design: expositus