Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Sjednica užeg prezidija C.E.L.-a s predsjednikom H.Z.L.
30. 09. 2011., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.

U subotu 24. rujna 2011. god. održana je u Crikvenici sjednica užeg predsjedništva Europske koalicije laringektomiranih.

Sjednica užeg prezidija C.E.L.-a s predsjednikom H.Z.L.
Sudionici sastanka: Podpredsjednik Ivan Karabaić (Hrv.), Werner Kubitza, predsjednik (Nj.), Slavko Ribaš, član (Slo.), Miloš Manestar, predsjednik HZL-domaćin sastanka

Uz prim.dr. Miloša Manestra, predsjednika HZL, bili su prisutni gosp. Werner Kubitza, predsjednik CEL-a, gosp. Ivan Karabaić, podpredsjednik i gosp. Slavko Ribaš, član prezidija CEL-a.

werner-kubitza-predsjednik-cel-a
Werner Kubitza (Nj.) predsjednik CEL-a

Osim međusobnog upoznavanja i informiranja o radu HZL, DLS i aktivnostima iz susjednih zemalja u tranziciji, raspravljeni su modaliteti međusobne suradnje i suradnje s CEL-om.

Predsjednik Kubiza informirao nas je o planovima CEL-a, stanju organizacija u pojedinim Europskim regijama, novom statutu s time da će CEL biti od sada registriran u Luksemburgu.

Dogovorena je i suradnja na web stranicama, tj. pokretanja novog web site-a CEL-a.
Sjednica je održana u prigodi prisustva članova prezidija na uspješnom međunarodnom Simpoziju Klinike za ORL KBC Rijeka o postoperativnoj rehabilitaciji.povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus