Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Šesti tradicionalni intenzivni seminar nadomjesnog govora
10. 05. 2011., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.

Šesti tradicionalni intenzivni seminar nadomjesnog govora, psihoonkološkog snaženja, te hidroterapije održat će se u Thalassotherapiji Crikvenica.

Šesti tradicionalni intenzivni seminar nadomjesnog govora
Jutarnja gimnastika

Hrvatska zajednica organizira od 5. do 11. lipnja 2011. god. već tradicionalni seminar za laringektomirane, na kojem će se osim naprijed navedenog moći koristiti i sve medicinske i prirodne pogodnosti koje pruža ova renomirana specijalna bolnica, jedina koje se bavi rehabilitacijom osoba nakon operacija na grlu.

Već se prijavilo preko 50 laringektomiranih iz svih krajeva Hrvatske, a najavljuju se prvi puta i operirani iz Makedonije.

Tijekom seminara biti će i radionica iz plivanja, te hidroterapije za laringektomirane naročitim aparatima za boravak osoba s traheostomom u vodi, pod vodstvom posebnih učitelja.
Izvoditelji seminara su iskusni stručnjaci iz područja logopedije, defektologije i fizioterapije, koji nam već tradicionalno volonterski pomažu u intenzivnoj rehabilitaciji i podizanju kvalitete života nakon devastirajućih operacija zbog zloćudnene bolesti.

Prilažemo radni program, kao i uputstva sa podsjetnikom za korisnike. Dokument možete preuzeti
ovdje.

povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus