Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Predavači prve pomoći HCK
06. 04. 2017., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.

M.Manestar: Predavači prve pomoći HCK dobili punu informaciju o posebnostima kod laringektomiranih 

Nakon dugogodišnjih nastojanja dobili smo priliku na stručnom sastanku liječnika predavača prve pomoći sa temom " Izazovi u prvoj pomoći" 31.ožujka 2017.god. kompetentne stručnjake obavijestimo o specifičnostima pri pružanju prve pomoći laringektomiranim osobama.

Izlagali su prof.dr.sc. Davor Vagić, mr.sci.Tamara Živković Ivanović i prim.dr.Miloš Manestar.

Gotovo stotina sudionika je sa posebnim interesom pratila predavanje, postavila korisna pitanja i ocijenila potrebu da se u novi priručnik za vozače unesu i upute kako učinkovito pomoći laringektomiranima.

U ime Hrvatskog Crvenog križa želim Vam još jednom zahvaliti na aktivnom sudjelovanju na sedmom stručnom skupu iz prve pomoći.

Vaša predavanja izuzetno su se dojmila svih nas, bilo je zaista mnogo osvrta i pozitivnih dojmova od strane sudionika i ostalih predavača.

Napominjem da su sudionici stručnog skupa bili redom doktori medicine, predavači prve pomoći iz svih područja RH te se nadam da će imati utjecaj u edukaciji stanovništva o specifičnostima prve pomoći kod laringektomiranih osoba, no također mi je drago da ste svojim predavanjem, iste uspjeli potaknuti na razmišljanje o potrebama i mogućnostima laringektomiranih osoba i to će svakako doprinjeti kvaliteti u njihovom daljem radu na redovitim poslovima u zdrastvenim institucijama. 


1. Primarijus Jelić, predsjednik HCK


2. Profesor Vagić govori o specičnosti prve pomoći kod laringektomiranih


3. Mr. T. Živković govori o prvoj pomoći
4. Naša članska iskaznica


povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus