Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Napustio nas je naš dragi Dražen Kralj
04. 11. 2015., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.Napustio nas je naš dragi Dražen Kralj
Dražen drži predavanje na našem Simpoziju na proslavi Sv. Blaža 2015.god. u Daruvarskim Toplicama

Odlazak Dražena Kralja iz naše sredine doživljavamo ne samo kao nenadoknadivi gubitak jednog našeg dugogodišnjeg zaslužnog člana, predsjednika Nadzornog odbora H.Z.L., nego i našeg prijatelja, dobrog duha svih naših projekata i akcija.

Dobar dio svog života ugradio je u razvoj naše zajednice, kao aktivan član, svugdje prisutan, noseći sa sobom uvijek dobre vibracije.

Ideje su mu uvijek bile konstruktivne, a njegov humor je svima nama olakšavao borbu sa gubitkom glasa i težnji za resocijalizacijom.

Druženje s njim je svima nama značilo poboljšanje kvalitete našeg života s traheostomom.

Literarni talent koji je imao svima nam je trebao, a pojavljivao se često u člancima na internetu, društvenim priredbama i predavanjima, od koji pamtimo njegovo zadnje vrlo uspjelo kazivanje o sudbini i životu laringektomiranog na Simpoziju sv. Blaža u Daruvaru ove godine.

Bio je jedan od rijetkih članova koji je nakon devastirajuće operacije nastavio raditi na svom odgovornom mjestu u obrani od poplava.

Ostavio nam je niz dobrih savjeta i osobnim primjerom pokazao kako treba živjeti i boriti se za svoju rehabilitaciju, u opakoj bolesti, koju nam je sudbina namjenila.

Od nas svih laringektomiranih zaslužio je jedno veliko hvala i stekao ugled velikog čovjeka, ljudine, kakvoga ćemo se svi sjećati.

Bio je primjer čovjeka, kojeg rak nije pobjedio!


povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus