Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
5 godina HZL!
24. 01. 2011.

Hrvatska zajednica laringektomiranih predstavljanjem ovog portala obilježava 5 godina svog djelovanja.

5 godina HZL!
Prvo predsjedništvo HZL na osnivačkoj skupštini 2006.


U skladu s planovima rada HZL, uz inicijalnu potporu Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Zagreba, te brojnih subjekata koji su prepoznali korist ovakove prezentacije, uspjeli smo ostvariti web stranicu o raku grla i životu s traheostomom koju vam sada predstavljamo.

Urednički tim na čelu s doc. dr. Mirkom Ivkićem, našim mentorom-savjetnikom, prof. Tamarom Živković-Ivanović, stručnom voditeljicom rehabilitacije govora, te prim. dr. Milošem Manestrom, kao koordinatorom projekta, koristeći bogata iskustva izabrao je kompetentne suradnike, koji su brojnim prilozima obogatili sadržaj.

Prikazana su sva naša izdanja o rehabilitaciji, te publikacije koje se mogu čitati, a donesen je niz savjeta, obavjesti o pravima, njezi stome, mogućnostima svih vidova rehabilitacije i suradnji sa srodnim udrugama.

Posebice je uveden link na krovnu udrugu CEL na europskoj razini, na kojoj je i link na našu web stranicu www.larynx-hr.org. U rubrici događanja trudit ćemo biti ažurni i donositi novosti iz naše problematike. Klubovi će na stranici imati prigodu informirati o svojem radu.

HZL ostvaruje dugotrajnu suradnju sa tvrtkom Design studio Expositus koja je prepoznala naše potrebe te osmislila izgled i organizaciju ovih web stranica.

povratak na vrh PDF Verzija za ispis
design: expositus