Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Događanja u jesen 2013.
29. 11. 2013., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.

Nakon uspjelog intenzivnog seminara nadomjesnog govora i psihoonkolološke potpore u lipnju 2013. god. u Thalassotherapiji u Crikvenici, aktivnosti su nastavljene uz nešto manje sastanaka u vrijeme ljeta.
Zatekli su nas i nemili događaji.
Izgubili smo ove godine više članova, čak tri vrijedna predsjednika kluba. To su bili naši dragi aktivisti, koji su dio svojeg života ugradili u razvoj naše udruge: 
Romano Radolović iz Pule, Ivan Karabaić iz Njivica (Rijeka) i Drago Sumajstorčić  iz Zagreba .

Hvala im! Sva trojica će nam ostati u lijepoj uspomeni, a novi će predsjednici na temeljima koji su oni postavljali, nastaviti voditi klubove. To je Puli Toni Poglajen, u Rijeci Biserka Brkić i u Zagrebu Branko Pašić.


Idemo dalje!
Kako koncem sječnja 2014. god. pada 40. obljetnica utemeljenja Zagrebačkog kluba laringektomiranih, kao ustrojbenog oblika Zagrebačke lige protiv raka, donešena je odluka da se obilježavanje iste održi u sklopu 24. proslave dana Sv. Blaža 2014.Organizatori će biti Hrvatska zajednica laringektomiranih i Zagrebački klub, uz uobičajene pokrovitelje, a tradicionalni se susret namjerava održati u Zagrebu, u hotelu „I" (pored „Arene“) od petka do nedelje 7.2. do 9.2.2014. god.

Uz već tradicionalni blagoslov grla i sv. misu kojom će u subotu započeti susret, bit će stručni simpozij posvećen kvaliteti života laringektomiranih. Očekuje se sudjelovanje većeg broja stručnjaka iz područja otorinolaringologije i suradnih struka, a predviđa se izložba pomagala.

Poslije podne biti će izvještajna skupština HZL, a nakon svečane večere i ples pod maskama.
Nedelju prije podne predviđamo razgled metropole za naše goste, dok uobičajeno natjecanje u plivanju zbog tehničkih poteškoća moramo odgoditi.

Spomenuti hotel raspolaže s velikim kapacitetom, prostranim dvoranama, kao i parkiralištem, gdje će se moći smjestiti očekivano veliki broj sudionika. Cijena smještaja i pansiona će biti prihvatljiva.

Svi će klubovi i ustanove biti o tome podrobnije obaviješteni poštom od strane organizatora, kao i o održavanju izvještajne skupštine HZL.


Važna obavijest članovima Zagrebačkog kluba
Tradicionalni  Božićni DOMJENAK  održati će se u četvrtak 19. prosinca 2013. god. u Franjevačkom samostanu bezgriješnog začeća BDM  u Zagrebačkoj Dubravi, Avenija Gojka Šuška 2.

Početak je u 12 sati.

Pozivaju se članovi, njihovi najbliži, prijatelji kluba i suradnici!
 
 
 
 
ČESTIT BOŽIĆ KAO I SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2014. GODINU ŽELI VAM SVIMA HRVATSKA ZAJEDNICA LARINGEKTOMIRANIH!
 
 

povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus