Hrvatska zajednica laringektomiranih
Prva pomoć
Događanja
Rak grla
Mogućnosti oporavka
Prava
Kontakti
Foto & Video
Pitanja i odgovori
Linkovi
trenutna lokacija: Početna » Događanja
Aktivnosti zajednice tijekom proljeća 2018. god.
09. 07. 2018., autor: Miloš Manestar, prim. dr. med.


Tijekom proljeća 21. svibnja 2018. god. realizirali smo zajednički projekt sa Rotaract klubom Zagreb 1262 i uz potporu mnogih umjetnika i medija održali uspješan Humanitarni koncert u "Zlatnoj dvorani" Instituta za povijest na Zagrebačkom gornjem gradu uz pokroviteljstvo Grada. Prihod je namjenjen tehničkom opremanju alaringealnog pjevačkog zbora "Optimisti", koji je sam i sa ostalim etabliranim sudionicima uspješno nastupio!

Treba odati priznanje mladim aktivistima Rotaract kluba Zagreb na izvanrednoj organizaciji, kao i brojnim dobronamjernicima koji su nas izdašno pomogli!

Zatim je 22.06.2018. god. u Crikvenici održana 3. IZBORNA SKUPŠTINA HZL. Izabrano je novo, praktički dosadašnje vodstvo u sastavu: Miloš Manestar (predsjednik), Tamara Živković Ivanović (podpredsjednica), Zoran Čeliković (glavni tajnik), te za članove užeg predsjedništva Marija Sučić i Ljiljana Vrcić-Kiseljak. Prema statutu su i svi aktualni predsjednici klubova također članovi predsjedništva!

Od 17. do 23.06.2018. god.održan je i XIII. Intenzivni seminar nadomjesnog govora i psihoonkološke potpore u Thalassotherapiji u Crikvenici, sa 68 sudionika, a u vrlo uspješan program kao novost  je uključeno  i "Nordijsko hodanje". Zahvaljujemo svim volonterima-izvođačima, kao i ljubaznim domaćinima, koji su nam pružili i novosti u medicinskim uslugama (pulmološko praćenje).

30 lipnja 2018. god. bili smo počašćeni pozivom našeg počasnog člana i Duhovnog savjetnika fra Zorana Senjaka na njegovu veličanstvenu "Zlatnu Misu".

Srdačno mu čestitamo i želimo da ga zdravlje dobro i dugo služi!fra ZoranRotarakt koncertXII.seminar u CrikveniciSudionici 3. izborne skupštine


povratak na vrh PDF Verzija za ispis

Više o autoru
Miloš Manestar, prim. dr. med.
Miloš Manestar, prim. dr. med.
design: expositus